fbpx
Str. Margeanului, nr. 30, Sector 5, Bucuresti
Contract Dezinsecție Deratizare

Pași Obținere Contract DDD

Pasul 1: Solicitare Ofertă

Cel mai rapid și ușor este să ne contactați telefonic la 0723 303 009 în vederea obținerii unei cotații de preț, sau pe mail, prin completarea formularului de contact. Pentru obținerea prețului este necesar să cunoașteți suprafața aproximativă a unității pentru care solicitați contract. În cazul lucrărilor mai complexe sau cu suprafață foarte mare, va fi necesară o evaluare la fața locului de către unul dinre membrii echipei noastre.

Pasul 2: Transmiterea datelor de identificare ale societății

După agrearea ofertei, pentru completarea contractului, este necesar să ne transmiteți următoarele informații:

  • denumire societate
  • Cod Unic de Identificare Fiscală (CUI)
  • Adresă punct(e) de lucru pentru care se solicită contract
  • Nume și Prenume reprezentant legal
  • Funcție reprezentant legal
  • nr. telefon și adresă de mail (în vederea programării intervențiilor)

Aceste informații pot fi trimise pe Whatsapp sau SMS la 0723 303 009 sau pe mail.

Pasul 3: Obținerea contractului

Vă vom transmite contractul completat cu datele furnizate mai sus spre verificare iar după acordul dumneavoastră, veți obține contractul final semnat și stampilat.

Obțineți mai multe detalii apelând 0723 303 009

Autorizații

Firma noastră deține toate autorizațiile necesare desfășurării activității de dezinsecție dezinfecție și deratizare pe teritoriul României fiind recunoscută ca firmă prestatoare de servicii DDD.

Tipuri Obiective

În prezent societatea noastră oferă soluții complete de dezinsecție, dezinfecție și deratizare personalizate în funcție de tipul obiectivului precum: hoteluri, spații de birouri, unități de producție, spații de depozitare, centre comerciale, școli, grădinițe, spitale, restaurante, farmacii, super-market-uri, centre sportive, parcuri, etc.

Obțineți o ofertă personalizată pentru obiectivul dumneavoastră, contactându-ne la 0723 303 009 sau pe mail la vânzări@3deratizare.ro

Birouri
Restaurante
Exterior
Depozite

Experiență

Avem o experiență de peste 15 ani pe piața serviciilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare astfel putem oferii soluții rapide și eficiente la o mare varietate de situații. În acești ani am fost preocupați de creșterea calitatății serviciilor noastre și de a oferi beneficii clienților noștri la prețuri avantajoase. Exemple de clienți și colaborări de succes: