fbpx
Str. Margeanului, nr. 30, Sector 5, Bucuresti
DEZINFECȚIE
pp
Ce este Dezinfecția?

Dezinfecția este operația destinată distrugerii microorganismelor patogene vii de pe diverse obiecte, suprafețe și aer pentru a împiedica propagarea bolilor contagioase la oameni, la animale sau la plante.

Preț

În această perioadă, firma noastră oferă servicii de dezinfecție la prețuri speciale, cât mai accesibile tuturor, pentru a ajuta la stoparea răspândirii virusului.

Prețul pornește de la suma de 60 de lei/intervenție și este dimensionat în funcție de mărimea și complexitatea lucrării.
Metode de combatere viruși și bacterii

Dezinfecția Suprafețelor

Una din modalitățile de transmitere a virusului este cea prin contactul cu o suprafață precedent contaminată. Necunoscându-se un termen exact de rezistență a virusului pe suprafețe, acesta fiind de ordinul orelor și chiar zilelor, dezinfecția suprafețelor este una dintre cele mai eficiente și sigure metode de combatere a răspândirii virușilor.

Dezinfecția aerului

Contaminarea aerului și a suprafețelor se face prin eliminarea în aer de către persoane contaminate, de particule purtătoare de virus care pot rămâne suspendate timp îndelungat sau purtate de curenți. Astfel, procesul de dezinfecție al aerului ajută la crearea unui mediu sigur de respirat. Dezinfecția aerului se face cu ajutorul unui nebulizator ce emite particule foarte fine de soluție dezinfectantă care intră în contact cu virusul și îl distruge. Particulele de soluție dezinfectantă se depun într-un final pe suprafețe ajutând astfel și la dezinfecția supraețelor.

Soluții Dezinfectante

Soluțiile dezinfectante folosite de firma noastră sunt soluții de înaltă eficiență folosite în domeniul medical la dezinfectarea suprafețelor și ustensilelor folosite în mod curent de personalul medical, având astfel cel mai înalt grad de eficiență și siguranță. Spre deosebire de alte soluții toxice ce lasă reziduri ce trebuiesc spălate sau neutralizate, soluțiile folosite de firma noastră se descompun în elemente de bază nedăunătoare precum apa sau oxigenul.

Contactați-ne pentru orice informații legate de procedură, preț sau programare

Cum ne pregătim pentru dezinfecție?

Dezinfecția nu presupune pregătiri speciale. Cel mult se pot degresa suprafețele în prealabil pentru un radament maxim al substanței dezinfectante. Pentru realizarea unei dezinfecții ne puteți contacta telefonic și programa o intervenție la locația dumneavoastră. Procesul de dezinfecție este rapid astfel încât să aibă un impact minim asupra activității dumneavoastră.

Spații unde se poate realiza dezinfecție:

  • Unități de lucru colective precum sedii, birouri, ateliere etc.
  • Unități de depozitare marfă.
  • Locuințe personale
  • Unități de lucru cu publicul.
  • Unități sanitare.
  • Spații colective de locuit.

Cât de sigură este dezinfecția pentru oameni, copii, animale?

Dezinfecția nu are niciun efect nociv asupra oamenilor, copiilor sau animalelor. Soluția înainte de diluare și aplicare poate avea efect iritant dacă intră în contact cu ochii. De aceea soluția este manipulată de personalul firmei noastre, calificat și protejat cu echipament corespunzător pentru un tratament în siguranță. După aplicarea și uscarea soluției, aceasta nu mai prezintă niciun pericol pentru oameni, copii sau animale.